MRu Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 (edited) Dawno mnie tu nie było :) Dlatego na początku chciałabym wszystkich przywitać. Być może w najbliższym czasie będę miała dostęp do bogatej biblioteki książek historycznych oraz kilku "fortecznych" a niektóre z nich mogą być białymi krukami :) Pomyślałam że pierwszymi osobami które zapytam o chęć zdobycia książek powinni być członkowie KTK. Tak więc, czy ktoś byłby ewentualnie chetny do nabycia owej literatury? Edited October 17, 2011 by MRu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krydo Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Chętni pewnie sie znajdą, ale może warto podać tytuły bo nie chce dublować swojej biblioteczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saladdin Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Ja wstępnie bym się pisał - ale też chciałbym wiedzieć, co jest do kupienia - i - za ile? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaniaKaniowski Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Z przyjemnością coś kupię,proszę o kontakt jak już będziesz wiedzieć co możesz odstąpić :D Tak przy okazji zapraszam na ognisko na forcie 41a Mydlniki,w najbliższą sobotę start o godzinie 15:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now