fortyck Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Po długiej przerwie w fortecznych wędrówkach (choć byłem sam tu czy tam ale...) pora na standardowe zakończenie sezonu tego roku czyli coroczna wycieczka na wzgórze Kaim w Krakowie - Bieżanowie. Bez względu na pogodę jaka będzie zapraszam wszystkich zainteresowanych http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif Do Grdalusa: pamiętam o ubiegłorocznym ''długu'' u ciebie :D Data: 3 grudnia 2011 r.Miejsce zbiórki: Przed Fortem 50 Prokocim (tradycyjnie, bo i rozsądnie i najbliżej)Godzina zbiórki: od godz. 10:00 do 10:15 (można się nieco spóżnić do 10:25) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Pogoda ma być jak na grudzień bardzo dobra, 7 st, zachmurzenie umiarkowane, wiatr 15km/h kierunek SW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dziś odbyła się tradycyjna Forteczna Misja na wzgórze Kaim, ostatnia wycieczka forteczna w tym roku. Nie wdając się w szczegóły podaję co następuje od dzisiejszej Fortecznej Misji: Doszłem do następującego wniosku: kolejne wycieczki Forteczna Misja oraz niewykluczone, że i wyprawy KTK będą wyłącznie moimi autorskimi wycieczkami; tak w pojedynkę. Jeśli ktoś będzie naprawdę chętny na towarzyszenie mi to zapraszam; bo informacje o kolejnych wycieczkach FM oraz wyprawy KTK będą jak dotychczas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Przyszedłem żeby wziąć udział i o 10:00 czekałem pod Fortem, w miejscu gdzie był sponson, bo padało, ale niestety nikt się nie pojawił :( Rozmawiałem przez chwilę z innymi osobami, które tam były, później poszedłem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam panie Tomaszu, napisałem ci wyjaśnienie w prywatnej wiadomości na forum, dlaczego minęliśmy się. Jeszcze raz przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi