Frangern Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Bodajże w tym lub miesiącu pojawiał się w księgarniach ta książka: Ferenc Molnar, Galicja 1914-1915. Zapiski korespondenta wojennego, Wydawnictwo Most, s. 296, tłum. Akos Engelmayer, ISBN: 978-83-60840-08-5 Myślę, że lektura tych wspomnień może być całkiem ciekawa i rzecz jasna odmienna od opracowań naukowych.Może uda mi się to przeczytać... Cytuj
Miro Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Hmm to może być ciekawa pozycja w biblioteczce każdego miłośnika fortyfikacji, szczególnie Krakowskich :D Cytuj
formar Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Na Międzynarodowych Targach Książki w Krakowie kilka dni temu odbywała się promocja tej książki organizowana przez Ambasadę Węgier. Ktoś był i widział? __________Na mojej stronie doradzę Ci, jak nie dać się namówić oszustom na chwilówki świąteczne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi