Frangern Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Bodajże w tym lub miesiącu pojawiał się w księgarniach ta książka: Ferenc Molnar, Galicja 1914-1915. Zapiski korespondenta wojennego, Wydawnictwo Most, s. 296, tłum. Akos Engelmayer, ISBN: 978-83-60840-08-5 Myślę, że lektura tych wspomnień może być całkiem ciekawa i rzecz jasna odmienna od opracowań naukowych.Może uda mi się to przeczytać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miro Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Hmm to może być ciekawa pozycja w biblioteczce każdego miłośnika fortyfikacji, szczególnie Krakowskich :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
formar Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Na Międzynarodowych Targach Książki w Krakowie kilka dni temu odbywała się promocja tej książki organizowana przez Ambasadę Węgier. Ktoś był i widział? __________Na mojej stronie doradzę Ci, jak nie dać się namówić oszustom na chwilówki świąteczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now