fortyck Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Cel 39 wyprawy KTK - Miejsce zbiórki sugeruje, że będzie to wycieczka na piechotę, jaki fort? ujawnię na zbiórce :) Data 39 wyprawy KTK - 25 marca 2012 r. Miejsce zbiórki - przed wejściem (nie mylić, że dosłownie przed samym obiektem) na teren Fortu Prokocim. Godzina zbiórki - 10:00 - 10:20 Uwaga - 25 marca jest zmiana czasu zimowego na letni!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jak się sprawdzi prognoza pogody, to ten weekend ma być dość ładny z temperaturą do 15 st, czyli raczej nie zmarzniemy, jednak w we wnętrzach fortu będzie jeszcze zimno, dlatego o tym nie zapominajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Uff... (to znaczy tyle, że zwiedziliśmy aż trzy forty) 39 wyprawa KTK przeszła kilka godzin temu do historii, a oto jak mniej więcej było: Po pierwsze i najważniejsze: dziękuję panu Stanisławowi i jego synowi Krzysztofowi za towarzystwo :) Na innych uczestników z KTK (nie wiem w takim razie po co się wpisaliście) po raz kolejny nie mogłem liczyć, co utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że obrałem słuszną drogę po pamiętnej Fortecznej Misji z grudnia 2011 r. Pan Stanisław przyszedł wraz z synem Krzysztofem, zwiedził znacznie mniej fortów niż my, atmosfera i dyskusje trwały w najlepsze przez cały czas trwania 39 wyprawy KTK. Zwiedziliśmy trzy forty: - Fort Barycz- Fort Kosocice- Fort Rajsko Pogoda dziś wyjątkowo dopisała na takie zwiedzanie :) Po obejrzeniu DOKŁADNIE tych fortów wróciliśmy w powrotną drogę pod Fort Prokocim i ''Tesco'' na ul. Wielickiej skąd pożegnaliśmy się i rozeszli do swych domów. 39 wyprawa KTK zakończyła się o godzinie 15:17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Cześć! Zaliczyłem moją pierwszą wyprawę KTK :biggrin: . Przyjechałem wraz z synem Krzysztofem, ale ku mojemu ździwieniu nikogo nie było. Niebawem przyszedł Pan Adam. Poprowadził nas ścieżkami dotychczas nie znanymi dla nas. Pokazał nam fort Barycz, Kosocice i Rajsko. Pogoda była fantastyczna i sprzyjała do zwiedzania okolicy jak i fortyfikacji. Atmosfera była fajna i czasem nawet z małym dreszczem emocji (fort Rajsko).Czekamy na fotorelację :mryellow: . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi