fortyck Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 12 czerwca 2012 r. nasz serwis obchodzić będzie swoje 10 lat istnienia. Na naszym fortecznym blogu zamieszczam najważniejsze podsumowania, w trzech częściach: 2002 - 2012 czyli 10 lat fortyck.pl (1) 2002 - 2012 czyli 10 lat fortyck.pl (2) 2002 - 2012 czyli 10 lat fortyck.pl (3) Zapraszam w tym temacie do pisania okolicznościowych postów związanych ze zbliżającym się 10 - leciem FORTYCK.PL :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Sto lat, sto lat, stooo laaat!!! Dziś serwis obchodzi swoje 10 - lecie istnienia; wszystko zaczęło się (od Fortu 50a Lasówka wcześniej bo w 1999 r.) w dniu 12 czerwca 2002 r. To z mojej inicjatywy powstała pierwsza wersja strony, z czasem znanej tej obecnej. Powtórzę życzenie z okazji 10 - lecia FORTYCK.PL:Z okazji 10 - lecia życzę Wszystkim miłośnikom fortyfikacji Twierdzy Kraków by doczekali się jej w naprawdę godnym stanie zagospodarowania. Adam Kurelewicz,właściciel www.fortyck.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzięki za stworzenie i prowadzenie tego forum. Dawno tu nie zaglądałem. Nie mniej jednak w okresie mojej aktywności udało mi się dzięki forty ck poznać fajnych ludzi i odwiedzić forteczne miejsca w które sam na pewno bym nie dotarł choćby z lenistwa czy warunków bezpieczeństwa (w grupie bezpieczniej).Życzę dalszej udanej aktywności i mam nadzieję, że trochę nadrobię zaległości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi