ben Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 witam po długiej przerwie :) dzisiaj byłem na Kaimie znalazłem miejsce z foty jak ktoś na pisał nie typowo to wygląda fakt na bank jest to wejście do czegoś druga sprawa kolego który robiłeś foty obeszłaś to wzniesienie ? ja to zrobiłem i po przeciwnej stronie też jest sporo litego po Penkalo betonu jak by stropu był na wysokości Szczytu pisząc był bo już nie jest bo stanąłem na nim i się wiecie co na duł razem z nim ale przez to to zobaczyłem następna sprawa widział ktoś z was to coś ? też lity beton i sporo go tam i już Kaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauptmann Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) witam po długiej przerwie :) dzisiaj byłem na Kaimie znalazłem miejsce z foty jak ktoś na pisał nie typowo to wygląda fakt na bank jest to wejście do czegoś druga sprawa kolego który robiłeś foty obeszłaś to wzniesienie ? ja to zrobiłem i po przeciwnej stronie też jest sporo litego po Penkalo betonu jak by stropu był na wysokości Szczytu pisząc był bo już nie jest bo stanąłem na nim i się wiecie co na duł razem z nim ale przez to to zobaczyłem następna sprawa widział ktoś z was to coś ? też lity beton i sporo go tam i już KaimNo właśnie nie obchodziłem tego w całości, bo szczerze mówiąc byłem tam przypadkiem, zupełnie nie przygotowany do łażenia po krzaczorach, ale jak widzimy to rzeczywiście "coś" było/ jest pod ziemią. Samo to co wygląda na "wejście" zaintrygowało mnie podczas jazdy pociągiem i po prostu wysiadłem na drożdżowni i poszedłem wzdłuż toru w tamto miejsce. Ogólnie rzecz biorąc całe to "wzgórze" wygląda na sztuczne, przynajmniej w moim odczuciu. Ekhm mam rozumieć, że wpadłeś do środka? Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Hauptmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No właśnie nie obchodziłem tego w całości, bo szczerze mówiąc byłem tam przypadkiem, zupełnie nie przygotowany do łażenia po krzaczorach, ale jak widzimy to rzeczywiście "coś" było/ jest pod ziemią. Samo to co wygląda na "wejście" zaintrygowało mnie podczas jazdy pociągiem i po prostu wysiadłem na drożdżowni i poszedłem wzdłuż toru w tamto miejsce. Ogólnie rzecz biorąc całe to "wzgórze" wygląda na sztuczne, przynajmniej w moim odczuciu. Ekhm mam rozumieć, że wpadłeś do środka? nie nie wpadłem :) ale stoja tważa do tego powiedzmy wejścia chociasz jestem przekonany ze jest to wejscie polewej stronie tego pagurka kturego nie usypala natura jest połamany beton jak by stropu wystajacy z ziemi stanolem na jednym kawalk i pojechałem z nim na dół O kopaniu tam raczej nie ma mowy za blisko torów zaraz bym miał sokistów na glowie pozatym Bóg wie co w ziemi siedzi ale już wiem na dzień dzisiejszy że w sobote znowu tam wyląduje na pare godzin pogoda do pisuje nie ma zieleni fajnie sie spaceruje po zatym musze lepsze foty po robic tego co mi w oko wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauptmann Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 nie nie wpadłem :) ale stoja tważa do tego powiedzmy wejścia chociasz jestem przekonany ze jest to wejscie polewej stronie tego pagurka kturego nie usypala natura jest połamany beton jak by stropu wystajacy z ziemi stanolem na jednym kawalk i pojechałem z nim na dół O kopaniu tam raczej nie ma mowy za blisko torów zaraz bym miał sokistów na glowie pozatym Bóg wie co w ziemi siedzi ale już wiem na dzień dzisiejszy że w sobote znowu tam wyląduje na pare godzin pogoda do pisuje nie ma zieleni fajnie sie spaceruje po zatym musze lepsze foty po robic tego co mi w oko wpadłono bo już myślałem, o sokistów nie ma się co martwić, nie zapuszczają się w te rejony, ale fakt nie wiadomo co kryje tam ziemia. To czekamy na fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakał Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ben, na miłość boską, piszże człowieku ortograficznie... Twoich postów NIE DA SIĘ CZYTAĆ :bemused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi