Joanna Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Sprzątanie fortów - super pomysł :mrgreen: mam nadzieję że uda się go zrealizowac w praktyce :) jak coś to pisze się do pomocy w takiej akcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Bardzo sie ciesze że chcesz pomuc! Każda para rąk sie liczy :) Adminie czy jest szansa na oficjalny czat? Bo w końcu musimy zdecydować sie co do miejsca, sprzetu, daty no i jescze inne sprawy.Z Lasówką chyba na poczatek lepiej dać sobie spokój. Za dużo gruzu. Najpierw musimy zobaczyc jak to nam idzie, wiec na początek lepiej coś prostszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ciekawe czy z okazji Dnia Ziemii będą jakieś inicjatywy sprzątania fortów? Może komuś obiło się o uszy... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 z okazju Dnia Ziemii to raczej fortecznych inicjatyw nie było... ale inne inicjatywy miały miejsce... nawet w okolicach fortów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Zapraszam na 12 Maj 2007, godz. 10:00 spotykamy sie przy TESCO na ul. Wielickej. Dokłądnie chodzi o kładkę, nad ulicą, przy wejsciu, na nią, od strony TESCO. Mozna wziasc ze sobą własne rękawiczki, ale nie trzeba bo bedzie je mozna tez dostac. Prosił bym chętnych ma taką akcje, o wisanie sie w tym temacie, żebysmy mniej wiecej wiedzieli na kogo czekac.Mam nadzje ze sie nie pomyliłem, jak cos poprawi mnie admin, jescze raz zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Mnie niesety nie bedzie. Wypadla mi pewna sprawa, dośc ważna. Przepraszam ze dopiero teraz, ale jak ustalalismy date jescze o tym nie wiedzialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 to ja tylko zamelduje sie że będę (mam nadzieję) :mrgreen: z nareczęm rękawiczek hihi ;) Ps. Adminie sorki ale wczoraj mi sieci zabrakło :evil: - dlatego tak nagle znikłam z Irca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi