Joanna Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Sprzątanie fortów - super pomysł :mrgreen: mam nadzieję że uda się go zrealizowac w praktyce :) jak coś to pisze się do pomocy w takiej akcji :D
Gość Matys Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Bardzo sie ciesze że chcesz pomuc! Każda para rąk sie liczy :) Adminie czy jest szansa na oficjalny czat? Bo w końcu musimy zdecydować sie co do miejsca, sprzetu, daty no i jescze inne sprawy.Z Lasówką chyba na poczatek lepiej dać sobie spokój. Za dużo gruzu. Najpierw musimy zobaczyc jak to nam idzie, wiec na początek lepiej coś prostszego :)
Joanna Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ciekawe czy z okazji Dnia Ziemii będą jakieś inicjatywy sprzątania fortów? Może komuś obiło się o uszy... ;)
rower1025 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 z okazju Dnia Ziemii to raczej fortecznych inicjatyw nie było... ale inne inicjatywy miały miejsce... nawet w okolicach fortów :]
Gość Matys Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zapraszam na 12 Maj 2007, godz. 10:00 spotykamy sie przy TESCO na ul. Wielickej. Dokłądnie chodzi o kładkę, nad ulicą, przy wejsciu, na nią, od strony TESCO. Mozna wziasc ze sobą własne rękawiczki, ale nie trzeba bo bedzie je mozna tez dostac. Prosił bym chętnych ma taką akcje, o wisanie sie w tym temacie, żebysmy mniej wiecej wiedzieli na kogo czekac.Mam nadzje ze sie nie pomyliłem, jak cos poprawi mnie admin, jescze raz zapraszam.
Gość Matys Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Mnie niesety nie bedzie. Wypadla mi pewna sprawa, dośc ważna. Przepraszam ze dopiero teraz, ale jak ustalalismy date jescze o tym nie wiedzialem...
Joanna Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 to ja tylko zamelduje sie że będę (mam nadzieję) :mrgreen: z nareczęm rękawiczek hihi ;) Ps. Adminie sorki ale wczoraj mi sieci zabrakło :evil: - dlatego tak nagle znikłam z Irca
Rekomendowane odpowiedzi