Greg Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 kilka dobrych dni , a moze i pare tygodni mnie nie było , ale już jestem 8) musiałem troche odpocząć od wszystkiego...To kiedy wyprawa ??? :mrgreen: A co wy na to aby sie spotkać na dniach gdzieś w centrum w jakiejś kawiarence? Taki meeting między wyprawami ? Albo na kolacje gdzieś grupą np. do Kawalerii na ul. Gołębiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Hehe, to dlatego Cię nie było tak długo ;) Jestem jak najbardziej za takim pomysłem, ale gdzieś w soboty lub niedziele, z prostej przyczyny: w inne dni nie mam tyle czasu :) Sądzę, że reszta też by się przyłączyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 dla mnie trzynastolatka może być piwo bezalkoholowe :D albo poprostu jakaś cola :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 dla mnie trzynastolatka może być piwo bezalkoholowe :D albo poprostu jakaś cola :Dja też alkoholu po za domem nie pijam bo potem nie ma jak wracać :mrgreen: To jak? Niedziela 14 Stycznia , godzina 16:00 ? Gdzie? moja propozycja : Kawaleria , ul. Gołębia , lub Camera Cafe' ul. Wiślna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Hotel Zielonki :D przystępne ceny :mrgreen: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Greg... sprawa wyglądało bardzo interesująco :) Termin: "popołudniem" 21 stycznia... ;) - przcież nikt nie zna jutra :) Miejsce ;) Brama Fortu 2 Kościuszko ( wjeżdżą nią autobus MPK 100 ) Dlaczego tak, a nie inaczej ? Wspólnie uzgodniliśmy że puby czy kawiarnie to nie jest dobre miejsce dla miłośników Fortów... Lepiej spotkać się koło jakiegoś Fortu ( np. Kościuszko) połazić koło niego i po podziwiać piękną panoramę Krakowa. Co wziąć ? :D tak jak pisałem ;) jesteśmy honorowi :D to cię aż tak z torbami nie puścimy ;) jednakże każdy może przynieść coś do picia... i coś na ząb :D Plan spotkania. ;) miła pogawędka.. przy ciekawych obrazkach, a niekiedy pięknych widokach :D napewno taki scenariusz ci odpowiada :D ! Dozobaczenia więc 21 stycznia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Oczywiście pozostałym chętnym dokładną godzinę podamy na priva lub na e-maila :) Nie, nie będzie oglądania obrazków ;) hehe :) miał na myśli widoki na Kraków wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 hehehe ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ciekawe obrazki to miały być mury fortu ;), a piękne widoki, to wiadomo co... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ciekawe obrazki to będą potem na zdjęciach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 wszystko zawieje... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Doszło do małej zmiany ;) Planowana kawka lub herbatka ( ewentualnie piwo bezalkoholowe ) odbędzie się o innej porze i w innym miejscu ;). Dokładniej rzecz biorąc już w sobotę 20 stycznia :) między 11. a 11.15 koło tabliczki inf. przy Forcie 50 Prokocim ;). Prosimy zabrać dobry ekwipunek ;) mowa tu oczywiście o kawce lub herbatce w termosie, bo bez tego spotkanie diabli wzięli :D a że to nie będzie zwykłe spotkanie ;) prosimy też zabrać dobry humor, a przy okazji gumiaki i nogi za pas, warto być przezornym ;), ale nie uprzedzajmy faktów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 cherbatka tylko z takich, oryginalnych, austro-węgierskich manierakach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fortuś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Eeeeeeeeeeeeeee, a ja juz zarezerwowałam stolik na Kosciuszce :cry: :/ :? :> :twisted: :mrgreen: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 to ja z chęcią przyjdę na małe co nie co ;) admin też napewno nie odmówi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi