Greg Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 kilka dobrych dni , a moze i pare tygodni mnie nie było , ale już jestem 8) musiałem troche odpocząć od wszystkiego...To kiedy wyprawa ??? :mrgreen: A co wy na to aby sie spotkać na dniach gdzieś w centrum w jakiejś kawiarence? Taki meeting między wyprawami ? Albo na kolacje gdzieś grupą np. do Kawalerii na ul. Gołębiej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortyck Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Hehe, to dlatego Cię nie było tak długo ;) Jestem jak najbardziej za takim pomysłem, ale gdzieś w soboty lub niedziele, z prostej przyczyny: w inne dni nie mam tyle czasu :) Sądzę, że reszta też by się przyłączyła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rower1025 Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 dla mnie trzynastolatka może być piwo bezalkoholowe :D albo poprostu jakaś cola :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg Posted January 6, 2007 Author Report Share Posted January 6, 2007 dla mnie trzynastolatka może być piwo bezalkoholowe :D albo poprostu jakaś cola :Dja też alkoholu po za domem nie pijam bo potem nie ma jak wracać :mrgreen: To jak? Niedziela 14 Stycznia , godzina 16:00 ? Gdzie? moja propozycja : Kawaleria , ul. Gołębia , lub Camera Cafe' ul. Wiślna . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rower1025 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Hotel Zielonki :D przystępne ceny :mrgreen: :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
rower1025 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Greg... sprawa wyglądało bardzo interesująco :) Termin: "popołudniem" 21 stycznia... ;) - przcież nikt nie zna jutra :) Miejsce ;) Brama Fortu 2 Kościuszko ( wjeżdżą nią autobus MPK 100 ) Dlaczego tak, a nie inaczej ? Wspólnie uzgodniliśmy że puby czy kawiarnie to nie jest dobre miejsce dla miłośników Fortów... Lepiej spotkać się koło jakiegoś Fortu ( np. Kościuszko) połazić koło niego i po podziwiać piękną panoramę Krakowa. Co wziąć ? :D tak jak pisałem ;) jesteśmy honorowi :D to cię aż tak z torbami nie puścimy ;) jednakże każdy może przynieść coś do picia... i coś na ząb :D Plan spotkania. ;) miła pogawędka.. przy ciekawych obrazkach, a niekiedy pięknych widokach :D napewno taki scenariusz ci odpowiada :D ! Dozobaczenia więc 21 stycznia :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortyck Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Oczywiście pozostałym chętnym dokładną godzinę podamy na priva lub na e-maila :) Nie, nie będzie oglądania obrazków ;) hehe :) miał na myśli widoki na Kraków wieczorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 hehehe ok . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rower1025 Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 ciekawe obrazki to miały być mury fortu ;), a piękne widoki, to wiadomo co... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Matys Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 ciekawe obrazki to będą potem na zdjęciach :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rower1025 Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 wszystko zawieje... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rower1025 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Doszło do małej zmiany ;) Planowana kawka lub herbatka ( ewentualnie piwo bezalkoholowe ) odbędzie się o innej porze i w innym miejscu ;). Dokładniej rzecz biorąc już w sobotę 20 stycznia :) między 11. a 11.15 koło tabliczki inf. przy Forcie 50 Prokocim ;). Prosimy zabrać dobry ekwipunek ;) mowa tu oczywiście o kawce lub herbatce w termosie, bo bez tego spotkanie diabli wzięli :D a że to nie będzie zwykłe spotkanie ;) prosimy też zabrać dobry humor, a przy okazji gumiaki i nogi za pas, warto być przezornym ;), ale nie uprzedzajmy faktów :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Matys Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 cherbatka tylko z takich, oryginalnych, austro-węgierskich manierakach :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fortuś Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Eeeeeeeeeeeeeee, a ja juz zarezerwowałam stolik na Kosciuszce :cry: :/ :? :> :twisted: :mrgreen: :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rower1025 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 to ja z chęcią przyjdę na małe co nie co ;) admin też napewno nie odmówi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts