fortyck Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Zapraszam do dyskusji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Aldaris, w tą niedzielę wybieramy się w okolice fortu Łysa Góra i być może fortu Węgrzce... :) sprawdzimy jaka jest obecnie sytuacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Fort Łysa Góra nadal jest w trakcie adaptacji na potrzeby przedewszystkim mieszkańców nowego osiedla (o rzut beretem od Fortu)... Ale wygląda coraz ładniej otoczenie Fortu, ale ta bliskość tego nowego osiedla jest przerażająca :/ Zapewniano mnie, że w tym roku zakończą adaptację Fortu i będzie go można zwiedzać, ale trzeba dać im jeszcze nieco czasu, w końcu nie takie to proste i tanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 fort jest zamknięty dla ludzi którzy nie sa mieszkańcami osiedla. a szkoda bo jest duzy i byłoby co zwiedzać. trzeba zakręcic się przy obiektach i poznac ludzi, moze ktos wpuści za ogrodzenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Wystarczy pól litra i fajki dla ciecia/ci i nawet kręcić się nie trzeba ^^ od razu cię polubią :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 ale tam ludzi nie było... no poza jakimis bachorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 zawsze można wejsć a potem powiedzieć coś w stylu " ale ja nie wiedziałam/em" i będzie git majonez . forty sa zamkniete przede wszystkim chyba przed wandalami , pasjonatów może wpuszczą ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 no wiesz to jest ogrodzone, i zamknięte. a odrodzenie jest chyba całością z tym osiedlowym także jest problem z wejściem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 problematyczna sprawa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 w sumie wyszło że mieszkańcy ekskluzywnego osiedla mają prywatny fort... oby im sie tam szczury zalęgły!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 nie zło wróżyć ! szczury wbrew pozorom tez przyczyniają się do niszczenia fortów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 mówie o domach nie forcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Niewiem jak jest w tej chwili, ale z tego co pamiętam, to Fortu pilnuje jakaś grupa ochrony z psami, chyba że się w tym roku coś zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 jest kawałek zielonej trawki ładnie ostrzyżonej, parking i domki a wszystko to ogrodzone wysokim płotem (siatka i małych oczkach) nie do przeskoczenia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Alka - jak wygląda fort i wokół niego to bardzo dobrze wiem, jedyne co się moglo zmienic to firma ochroniarska pilnująca fortu, wiec jak napisałem, wyżej, pewnie się nic nie zmieniło. Przykro że fort zamknięty. Ps. a to całe osiedle dookoła to skandal na skale światową :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libra Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ta wiadomość jest świetna ale... to co znajduje się tak blisko Fortu Łysa Góra to nie wiem jak to się ma do tych prześwietnych planów. Urzędasy kiedyś jakoś zezwoliły na powstanie osiedla tak blisko tego obiektu... tak, wiem, to były inne czasy i inne prawa, które sobie potem zmieniono a jakoś wtedy dopuszczono do zgody na powstanie takiego potworka w tak bliskim sąsiedztwie Fortu 47 Łysa Góra... Wstyd i żal, napalajcie się takimi wiadomościami i planami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi