fortyck Opublikowano 11 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września Czy te kamienne bloki powstały przy użyciu prostych narzędzi? - Dr Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 11 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września Wróciłem z Turcji. Spotkanie z Wami wkrótce. Co z książkami? - Dr Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 28 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Świat Nauki Leży... - Dr Franc Cześć! Jeśli ktoś chciałby jeszcze raz obejrzeć lub posłuchać mojego wykładu, serdecznie zapraszam na Vimeo (link poniżej). Niestety, YouTube nałożył na ten film ograniczenia z powodu „powielenia treści”, co zmusiło mnie do usunięcia go z mojego kanału. Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie – nawet niewielkie dochody z tej trudnej dziedziny są niezbędne, bym mógł dalej prowadzić badania i odkrywać coraz to nowsze, fascynujące rzeczy. Każde wsparcie jest dla mnie ogromnie ważne i pozwala kontynuować moją misję. https://vimeo.com/ondemand/world51342 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi