kowal1939 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Poproszę o wejściówkę do KTK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam wszyskich i też się chce przyłaczy pozdro for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbcioo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Ja również proszę o wejściówkę do KTK. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fort nr 48 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam serdecznie i także proszę o wejściówkę do KTK. Chciałem (i nadal chcę) pozwiedzać "od środka" krakowskie fortyfikacje, lecz jak na razie byłem sam i nie odważyłem się ze względów bezpieczeństwa nie zapuszczać samemu do wnętrz tych budowli (w razie "w" to na zasięg w komórce zapewne nie miałbym co liczyć). Mam nadzieję, że w Waszej grupie będzie możliwość pozwiedzania i zapoznania się z tym co pozostało nam do dzisiejszych czasów. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userwbr Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 hej! Witam! Mam pytanie kiedy bedzie organizowana nastepna wyprawa do Twierdzy,bylbym chetny sie na nia wpisac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sic Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Proszę o wejściówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramcel Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam, jestem również chętny do zwiedzania fortów Twierdzy Kraków.Pozdrawiam Ramcel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubabrzesko Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 No nie ukrywam że ja tez..... :mryellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 ja też się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam Wszystkichi proszę o dodanie do Kręgu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
740715 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 witam ja byc chetny do zwiedzania Twierdzy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 witam wszystkich no wiedź ja też proszę o zaliczenie do grona KTK POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włast Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłaszam się i pozdrawiam wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Cześć ja też poproszę o wejściówkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodberry Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Zgłaszam się :) bylebym tylko nie miała problemów z grafikiem w robocie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonKR Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 się również zgłaszam i chętnie pobiorę wejściówkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kresowiak Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam. Zgłaszam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macius.tr Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Witam . Zgłaszam gotowość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djubre Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam! Chciałbym się zapisać. :) Pierwszy raz tak na poważnie zainteresowałem się fortami na przełomie 1984-85 kiedy to uczestniczyłem w wycieczkach organizowanych przez gazetę "ECHO KRAKOWA"... jak to dawno było...ale było co oglądać! Niektórych rzeczy już nie ma... zginęły bezpowrotnie. Trochę fotografuję... od niedawna i mam zamiar na nowo zająć się tym tematem. Na stronie którą prowadzę z przyjacielem zaczynam zamieszczać zdjęcia fortów. Oto pierwsza próbka: http://banhajer.byethost7.com/irob.html Szczególnie ciekawe są zdjęcia które odnalazłem na starych kliszach... :) Na fb też trochę działam i polubiłem WAS ostatnio ;) Pozdrawiam serdecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiper Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 czy temat jest jeszcze aktualny? :)Chętnie bym się wybrał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ja też sie zgłaszam na kolejną wyprawe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapierz Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłaszam się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłaszam swoje uczestnictwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doublePe Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Również zgłaszam swoje uczestnicwto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angry pig Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Zglaszam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi