fortyck Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zamieszczane tu będą uwagi odnośnie funkcjonowania i spraw organizacyjnych KTK. Każdy może tu pisać, nie tylko ja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Na ostatniej (i wcześniej) Fortecznej Misji i wyprawach KTK zbyt się oddalamy od siebie. Czyli chodżmy i zwiedzajmy, w miarę możliwości, wszyscy razem. Ale jak grupa to grupa a nie każdy idzie i oddala się znacząco od reszty ;) W regulaminie wypraw KTK wyrażnie stoi napisane :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 UWAGA: od dziś dostęp do działu Wyprawy KTK wymaga hasła Hasło takie samo jak w KTK ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 No kurde słyszałem właśnie że się coś rozdzieliliście, dlaczegoż? Przecież jesteśmy grupą i powinniśmy się trzymać razem, coś nam nie pasuje to mówić 'chodźcie szybciej/wolniej' a nie olewać resztę grupy, bo im może być przykro z tego powodu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Mam pewną uwagę: proszę nie zaczynać na wyprawach KTK, FM, FMN, ogniskach, żadnych tematów o polityce, bo to znacznie skłóca uczestników no i bardzo miesza w tych wydarzeniach, a nie po to one są by psuć ich szczególny klimat polityką... Cóż, wiem, że kilka uczestników nie jest zarejestrowanych na forum ale mogę im takie coś wysłać na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Tak bardzo to nie skłóciło uczestników, ale wiadomo temat bardzo nerwowy (chodziło zwłaszcza o niezarejestrowanych na forum) bo reszta tworzyła grupę tylko i wyłacznie"słuchaczy".Można powysyłać maile tylko żeby nie odebrali tego inaczej, nie w tym rzecz (z drugiej strony dobrze, że jest taka grupa dyskusyjna tylko temat nie za bardzo był poruszany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 26 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Niewykluczone, że od nowego roku czyli 2009 r. zmniejszy się ilość wypraw KTK w ciągu roku... Prawdopodobnie do 3 razy w roku a w jakich miesiącach? pażdziernik na 100%, no i jakieś miesiące wiosny i lata a może zimy? Powód? ta obecna ilość (6 razy w roku - nie wspominam o FM czy Ogniskach Fortecznych) to jednak za dużo a przez to nie mam po prostu czasu na rozwój naszego serwisu (nowe fotki, filmy, itd.)... Liczę na Wasze zrozumienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 no szkoda szkoda kurcze, ale z drugiej strony rozumiem - przerobienie wszystkiego i umieszczenie + pisanie artykułów, to jest trochę zabawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 26 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Zmiany już są www.fortyck.pl/faq_2.htm Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... To że będą ''tylko'' 3 wyprawy KTK w 2009 r. nie znaczy, że innych wyjść (jak: Forteczne Misje, Ogniska Forteczne, Forteczne Misje Nocne) nie będzie; wręcz przeciwnie ;) To dotychczasowe 6 wypraw plus FM i inne zabierało mi tak skutecznie czas, że nie miałem czasu na nadrobienie zaległości na stronie (to nie tylko przed komputerem dodawanie zdjęć, tekstów, ale i szukanie artykułów w gazetach, itd., ale też przecież co ważniejsze wypady w plener fortowy by zrobić nowe zdjęcia fortów, zrobienie filmów z fortami, czy też sprawa usprawnień strony i forum, nie wspominając o moich innych zainteresowaniach czy najważniejsze: życiu osobistym ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 :evil: a i szkoda ze tak mało . chociaż , będzie więcej do zwiedzania :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Proponuję wywalić z forum użytkowników z USA...Już mamy 3 takich gagatków.Jeden odsyła mnie do artykułu o paście do zębów. Deklaruje że lubi football i hockey.Ale przy tym jest niemową.Drugi chce mi wymienić telefon na nowszy model i też jest niemową.A trzeci to już całkiem źle trafił bo próbuje mi opchnąć viagrę a ta póki co nie jest mi do szczęścia potrzebna :P...i jak mniemam nikomu z nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Prosiłbym by wszyscy członkowie KTK mieli swój avatar na forum. Oczywiście nie wskazuję by każdy pokazał swoją fotkę w avatarze ale choćby jakąś grafikę (przecież też niekoniecznie związaną z fortyfikacjami i Twierdzą Kraków) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Zmieniła się częstotliwość organizowania wycieczek z serii Wyprawa KTK. Z 3 do 1 w roku - więcej - http://forum.fortyck.pl/topic/152-regulamin-wypraw-ktk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 UWAGA DOTYCZĄCA ZBIÓREK (KTK, Forteczna Misja): Z przykrością pisze taki wydawałoby się błahy post, a mianowicie chodzi o sprawę zbiórek od których rozpoczynają się wyprawy KTK czy Forteczna Misja. Pisze to, bo niektórzy chyba nie rozumieją co to znaczy stawić się na zbiórkę; czyli w ustalonej godzinie i miejscu. Każdy z nas bez względu czy to ja, stary bywalec czy nowy uczestnik MUSZĄ stawić się na miejsce danej zbiórki (znanej z informacji na forum w danym temacie). I nie ma czegoś takiego, że np.: dołączanie do danej wycieczki PO zbiórce czy telefonowanie w stylu a ja się spóżniłem i dołącze gdzieś w trakcie; jakoś inni zdąrzają na czas. Nie ma umawiania się telefonicznie (komórkowo) na zbiórki i dołączania PO ZBIÓRCE do danej wycieczki gdzieś tam w jej trakcie trwania !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi