MRu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 o ! jeszcze dosć ciekawy artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 No to jeszcze jeden znaleziony artykuł o podziemiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 i tutaj - drugi od góry http://www.rawelin.org/rawelin/aktualnosci.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 :) . sporo tego w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 :arrow: MRu noc muzeów zwykle jest w połowie maja, w tym roku przypada na 16/17 czyli sobota/niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 możliwe że przez ferie będzie jakiś schron otwarty. Jak coś będę wiedział to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 dzieki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Może ktoś ma foto tego Bunkra "przy filarze" ?? Wychodzę z założenia: lepiej póżno niż wcale http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif więc Bartku, dziś byłem przy tym bunkrze ''przy filarze'' mostu kolejowego nad Wisłą, porobiłem kilka fotek, oto i one: https://picasaweb.google.com/104866299495462639144/14Stycznia2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Hehe, no proszę, a przejeżdżałem koło niego na rowerze n-razy i nie wiedziałem, że to bunkier ;) Człowiek wciąż się dowiaduje tylu ciekawych rzeczy, o miejscach które są pod samym nosem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Więc tren bunkier to TA bryła betonu . Nie miałam o tym bladego pojęcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ja również nie miałem pojęcia że to bunkier :| Dzięki za zdjęcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wukasch Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Było by super gdyby nie dobrali się do niego bezmózgowcy ze sprejami w parchatych łapkach. Tego co wymyślił puszkę farby pod ciśnieniem powinni powiesić za j....ca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atterdag Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Czy ktoś wie może czy na terenie skałek w Piekarach była zlokalizowana bateria p-lot? Znalazłem tam kilka wykopów jako żywo przypominających mi (znane z Pomorza) stanowiska dla 20mm działek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi