fortyck Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nadeszła odpowiednia pora na... coroczne Ognisko Forteczne :) Odbędzie się wyłącznie w sobotę. Prawdopodobnie ''znów'' koło Fortu Mydlniki :D no bo najlepsze miejsce i połączenia tramwajowe. Oto szczegóły: Data: 23 maja 2009 (sobota) Zbiórka: na pętli tramwajowej (ma ją tam np. ''13'') Bronowice Nowe Godzina zbiórki: od godz. 17:00 - 17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No jak najbardziej ognisko to super sprawa. Nie widzę tylko podanej daty czy coś przeoczyłem? Jeśli o mnie chodzi to z wolnych (sobotnich) terminów aktualnie mam 9, 23, 30 maja :) A jak pasuje innym potencjalnym uczestnikom? ;) i kto jest chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy_c Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja jestem wstępnie zainteresowany. Co do terminu to na dzień dzisiejszy i 9 i 23.05 pasuje. Bo nie mam planów ale 9-tego są jeszcze juwenalia więc może coś wyskoczyć :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja oczywiście jestem chętny na takowe ognisko (w końcu wszystkie przy różnych okazjach zaliczyłem :mrgreen: ) Czekam zatem na: datę, godzinę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 3. OF już w przyszłą sobotę :) Data i godzina zbiórki podana na samym początku tego tematu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Czasem tak bywa, że nie ma gdzie się wybrać a czasem, że są dwie imprezy na raz :? Dowiedziałem się właśnie niemal równocześnie z podaniem terminu tutaj o konkurencyjnym tradycyjnym corocznym ognisku z mojej szkoły tańca. Dokładnie w ten sam dzień. Więc o ile się nic nie zmieni to raczej pójdę na tamto ognisko. Ale zobaczymy jeszcze nic nie jest ostatecznie przesądzone ;) Może spróbuje wpaść tu i tu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Cóż , nie będzie mnie bo wybieram się na biwak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Cóż... no to daję kolejny dodatkowy (w razie czego) termin: 30 maja. Ale mam nadzieję, że termin pierwotny (23 maja) wypali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 No i nici z biwaku i z ogniska ... mam nogę w gipsie ... w górach byłam . Widoki super ale że jestem strasznie niezdarna bam! i zerwałam torebkę stawową ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 MRu, wyrazy współczucia, ale... ''Gdyby kózka nie skakała to by...'' :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 W sumie , to nie stało się na szlaku tylko ... na dziurze w chodniku -__- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 ...ale w górskiej ulicy, no czasem to chodniki są naprawdę w takim stanie, że strach przez nie iść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 I co z Ogniskiem? Chętni się wycofali (z różnych przyczyn :? ) przekładamy na 30.05 by było Nas więcej jak w pierwotnym zamyśle? Czekam na decyzję ostateczną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Wojciech, ognisko bez zmian daty czyli jutro czyli... 23.05.09 :) Nie po to rezygnuję z rodzinnego zjazdu (idę tylko na szybkie złożenie życzeń z okazji imienin siostry) by przekładać wcześniej ustalone nasze 3. Ognisko Forteczne :) Będzie m. in. pan Adam :) :) Nieco popadało deszczem dziś, ale... damy jakoś radę :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Heh, pierwszy piszę relację :) Dopiero co wyładowałem zdjęcia i video z 3. Ogniska Fortecznego do komputera (w międzyczasie zrobiłem przegląd zdjęć - video dopiero w ciągu dnia dzisiaj - wyszły nawet fajne, niedużo ale zawsze coś ;) oraz zrobiłem slideshow na strone główną)... Na początku bardzo dziękuję ci Miro i Marto za podwiezienie mnie samochodem tak blisko mojego miejsca zamieszkania :) Pogoda była początkowo dość wietrzna i czasem kropiło, ale wszystko przeszło gdy dobiegła godzina zbiórki :mrgreen: Wpierw przyszedł: pan Adam, póżniej Wojciech oraz Marta i Miro (samochodem podjechali w okolice Fortu Mydlniki). Ostatnie zakupy zrobione ;) no i w trójkę poszliśmy na Fort Mydlniki; tam dołączyli do nas Miro z Martą. Tym razem już nie na dachu Fortu odbyło się ognisko :mrgreen: ale przed koszarami na dole. Miro, maczeta się przydała bez niej nie udałoby się uzbierać aż tyle drwa na ogień ;) wszyscy zbierali i nosili drwa. No i zaczęło się 3. Ognisko Forteczne... wkrótce będą na stronie zdjęcia i video (2 części). 3. Ognisko Forteczne zakończyło się grubo po godzinie 23:40. Aha; prawdopodobnie na następne Ognisko Forteczne wybierzemy już inną lokalizację ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Gratuluję znakomitego spędzenia czasu w dobrym towarzystwie i w nastrojowym miejscu. Ja tym razem wybrałem równoległe ognisko z mojej szkoły tańca co okazało się nie do końca trafionym wyborem no ale cóż. Różnie bywa. Pozdrawiam uczestników :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Podsumowując temat (bo go wkrótce zamykam :D): jak to dobrze mieć ''węcha'', że wtedy zrobiliśmy ognisko ;) bo jakbyśmy chcieli wczoraj :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi