fortyck Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nadeszła odpowiednia pora na... coroczne Ognisko Forteczne :) Odbędzie się wyłącznie w sobotę. Prawdopodobnie ''znów'' koło Fortu Mydlniki :D no bo najlepsze miejsce i połączenia tramwajowe. Oto szczegóły: Data: 23 maja 2009 (sobota) Zbiórka: na pętli tramwajowej (ma ją tam np. ''13'') Bronowice Nowe Godzina zbiórki: od godz. 17:00 - 17:30
Grdalus Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No jak najbardziej ognisko to super sprawa. Nie widzę tylko podanej daty czy coś przeoczyłem? Jeśli o mnie chodzi to z wolnych (sobotnich) terminów aktualnie mam 9, 23, 30 maja :) A jak pasuje innym potencjalnym uczestnikom? ;) i kto jest chętny?
tommy_c Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja jestem wstępnie zainteresowany. Co do terminu to na dzień dzisiejszy i 9 i 23.05 pasuje. Bo nie mam planów ale 9-tego są jeszcze juwenalia więc może coś wyskoczyć :) Pozdrawiam
Wojciech Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja oczywiście jestem chętny na takowe ognisko (w końcu wszystkie przy różnych okazjach zaliczyłem :mrgreen: ) Czekam zatem na: datę, godzinę :D
fortyck Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 3. OF już w przyszłą sobotę :) Data i godzina zbiórki podana na samym początku tego tematu ;)
Grdalus Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Czasem tak bywa, że nie ma gdzie się wybrać a czasem, że są dwie imprezy na raz :? Dowiedziałem się właśnie niemal równocześnie z podaniem terminu tutaj o konkurencyjnym tradycyjnym corocznym ognisku z mojej szkoły tańca. Dokładnie w ten sam dzień. Więc o ile się nic nie zmieni to raczej pójdę na tamto ognisko. Ale zobaczymy jeszcze nic nie jest ostatecznie przesądzone ;) Może spróbuje wpaść tu i tu ;)
MRu Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Cóż , nie będzie mnie bo wybieram się na biwak
fortyck Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Cóż... no to daję kolejny dodatkowy (w razie czego) termin: 30 maja. Ale mam nadzieję, że termin pierwotny (23 maja) wypali :)
MRu Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 No i nici z biwaku i z ogniska ... mam nogę w gipsie ... w górach byłam . Widoki super ale że jestem strasznie niezdarna bam! i zerwałam torebkę stawową ...
fortyck Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 MRu, wyrazy współczucia, ale... ''Gdyby kózka nie skakała to by...'' :(
MRu Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 W sumie , to nie stało się na szlaku tylko ... na dziurze w chodniku -__-
fortyck Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 ...ale w górskiej ulicy, no czasem to chodniki są naprawdę w takim stanie, że strach przez nie iść...
Wojciech Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 I co z Ogniskiem? Chętni się wycofali (z różnych przyczyn :? ) przekładamy na 30.05 by było Nas więcej jak w pierwotnym zamyśle? Czekam na decyzję ostateczną :)
fortyck Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Wojciech, ognisko bez zmian daty czyli jutro czyli... 23.05.09 :) Nie po to rezygnuję z rodzinnego zjazdu (idę tylko na szybkie złożenie życzeń z okazji imienin siostry) by przekładać wcześniej ustalone nasze 3. Ognisko Forteczne :) Będzie m. in. pan Adam :) :) Nieco popadało deszczem dziś, ale... damy jakoś radę :D :P
fortyck Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Heh, pierwszy piszę relację :) Dopiero co wyładowałem zdjęcia i video z 3. Ogniska Fortecznego do komputera (w międzyczasie zrobiłem przegląd zdjęć - video dopiero w ciągu dnia dzisiaj - wyszły nawet fajne, niedużo ale zawsze coś ;) oraz zrobiłem slideshow na strone główną)... Na początku bardzo dziękuję ci Miro i Marto za podwiezienie mnie samochodem tak blisko mojego miejsca zamieszkania :) Pogoda była początkowo dość wietrzna i czasem kropiło, ale wszystko przeszło gdy dobiegła godzina zbiórki :mrgreen: Wpierw przyszedł: pan Adam, póżniej Wojciech oraz Marta i Miro (samochodem podjechali w okolice Fortu Mydlniki). Ostatnie zakupy zrobione ;) no i w trójkę poszliśmy na Fort Mydlniki; tam dołączyli do nas Miro z Martą. Tym razem już nie na dachu Fortu odbyło się ognisko :mrgreen: ale przed koszarami na dole. Miro, maczeta się przydała bez niej nie udałoby się uzbierać aż tyle drwa na ogień ;) wszyscy zbierali i nosili drwa. No i zaczęło się 3. Ognisko Forteczne... wkrótce będą na stronie zdjęcia i video (2 części). 3. Ognisko Forteczne zakończyło się grubo po godzinie 23:40. Aha; prawdopodobnie na następne Ognisko Forteczne wybierzemy już inną lokalizację ;)
Grdalus Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Gratuluję znakomitego spędzenia czasu w dobrym towarzystwie i w nastrojowym miejscu. Ja tym razem wybrałem równoległe ognisko z mojej szkoły tańca co okazało się nie do końca trafionym wyborem no ale cóż. Różnie bywa. Pozdrawiam uczestników :D
fortyck Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Podsumowując temat (bo go wkrótce zamykam :D): jak to dobrze mieć ''węcha'', że wtedy zrobiliśmy ognisko ;) bo jakbyśmy chcieli wczoraj :D...
Rekomendowane odpowiedzi