qbcioo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Witajcie. Czy byłby ktoś chętny do wybrania się do Fortu Borek coby trochę po nim pochodzić i może pofocić. Samemu tak trochę głupio, a wiadomo w kupie raźniej. Proponuję najbliższą sobotę tj. 28 08 ok godz 15, ewentualnie przyszłą sobotę. Czy znajdą się jacyś chętni ??Dodam tylko, że zaglądnąłem tam dzisiaj na chwilkę i się zdziwiłem, bo poznikało sporo śmieci (od ostatniego razu jak tam byłem)Pozdrawiam. Kuba. Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez qbcioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Jestem jak najbardziej zainteresowana, acz pasuje mi raczej sobota za tydzień :) Czekam niecierpliwie na informacje, bo akurat tam nie byłam nigdy. Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez MRu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbcioo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Myślę, że za tydzień może być, zwłaszcza, że jutro ma być kiepska pogoda podobno. Czy ktoś jeszcze reflektuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Fort Borek wkrótce znajdzie właściciela: http://www.fortyck.pl/wiesci_170.htm :) Więc tym bardziej wypadałoby się tam przejść (bo bardzo rzadko tam bywam/y), ja się wstępnie piszę na przyszłotygodniową sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbcioo Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witajcie.No i nadejszla sobota. Pogoda się zapowiada chyba w miarę sensownie.Moja propozycja jest taka, coby spotkać się na końcy ulicy Borkowskiej tuż przy drodze prowadzącej do Fortu ok godziny 14.Jeśli nie macie nic przeciwko temu to zapraszam o tej właśnie godzinie. Jeśli coś ulegnie zmianie, to proszę o kontakt pod numer 512053784, gdyż nie będę miał dostępu do neta (do pracy Rodacy trza iść :( ) Pozdrawiam wszystkich.Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi