qbcioo Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 (edited) Witajcie. Czy byłby ktoś chętny do wybrania się do Fortu Borek coby trochę po nim pochodzić i może pofocić. Samemu tak trochę głupio, a wiadomo w kupie raźniej. Proponuję najbliższą sobotę tj. 28 08 ok godz 15, ewentualnie przyszłą sobotę. Czy znajdą się jacyś chętni ??Dodam tylko, że zaglądnąłem tam dzisiaj na chwilkę i się zdziwiłem, bo poznikało sporo śmieci (od ostatniego razu jak tam byłem)Pozdrawiam. Kuba. Edited August 26, 2010 by qbcioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRu Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 (edited) Jestem jak najbardziej zainteresowana, acz pasuje mi raczej sobota za tydzień :) Czekam niecierpliwie na informacje, bo akurat tam nie byłam nigdy. Edited August 27, 2010 by MRu Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbcioo Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 Myślę, że za tydzień może być, zwłaszcza, że jutro ma być kiepska pogoda podobno. Czy ktoś jeszcze reflektuje?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortyck Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Fort Borek wkrótce znajdzie właściciela: http://www.fortyck.pl/wiesci_170.htm :) Więc tym bardziej wypadałoby się tam przejść (bo bardzo rzadko tam bywam/y), ja się wstępnie piszę na przyszłotygodniową sobotę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbcioo Posted September 4, 2010 Author Report Share Posted September 4, 2010 Witajcie.No i nadejszla sobota. Pogoda się zapowiada chyba w miarę sensownie.Moja propozycja jest taka, coby spotkać się na końcy ulicy Borkowskiej tuż przy drodze prowadzącej do Fortu ok godziny 14.Jeśli nie macie nic przeciwko temu to zapraszam o tej właśnie godzinie. Jeśli coś ulegnie zmianie, to proszę o kontakt pod numer 512053784, gdyż nie będę miał dostępu do neta (do pracy Rodacy trza iść :( ) Pozdrawiam wszystkich.Kuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now