leruaa Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam! Jestem nowy na forum jak i w temacie. Jestem w trakcie pisania pracy inżynierskiej która częściowo jest związana z fortyfikacją Krakowa. Stąd moje pytanie:Czy można dostać jakąś w miarę dokładną mapę gdzie są umieszczone wszystkie forty? Gdzie jej szukać? Czy też całość trzeba ogarnąć samemu szukając informacji o poszczególnych fortach?Dziękuję z góry za odpowiedź i przepraszam za podstawowe i pewnie głupie pytanie;) Jestem całkowicie świeży w temacie.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu166 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witaj, mapy twierdzy znajdziesz na Internecie. Wystarczy trochę poszperać..... Chociaż przy kopcu Kościuszki (jak z niego schodzisz, w stronę kawiarenki) była (a tego czy jest to Ci nie powiem (: ) na takich planszach "wystawka" dotycząca twierdzy. Opisane były tam wszystkie rodzaje fortów no i oczywiście mapy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauptmann Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witaj, mapy twierdzy znajdziesz na Internecie. Wystarczy trochę poszperać..... Chociaż przy kopcu Kościuszki (jak z niego schodzisz, w stronę kawiarenki) była (a tego czy jest to Ci nie powiem (: ) na takich planszach "wystawka" dotycząca twierdzy. Opisane były tam wszystkie rodzaje fortów no i oczywiście mapy :) była i jest ;) byłem tam w pon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiper Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Troche lokalizacji googlowych ;) https://mapy.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=110812419979922703137.000442ac220657d0ed6ec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi