leruaa Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Witam! Jestem nowy na forum jak i w temacie. Jestem w trakcie pisania pracy inżynierskiej która częściowo jest związana z fortyfikacją Krakowa. Stąd moje pytanie:Czy można dostać jakąś w miarę dokładną mapę gdzie są umieszczone wszystkie forty? Gdzie jej szukać? Czy też całość trzeba ogarnąć samemu szukając informacji o poszczególnych fortach?Dziękuję z góry za odpowiedź i przepraszam za podstawowe i pewnie głupie pytanie;) Jestem całkowicie świeży w temacie.Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krychu166 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Witaj, mapy twierdzy znajdziesz na Internecie. Wystarczy trochę poszperać..... Chociaż przy kopcu Kościuszki (jak z niego schodzisz, w stronę kawiarenki) była (a tego czy jest to Ci nie powiem (: ) na takich planszach "wystawka" dotycząca twierdzy. Opisane były tam wszystkie rodzaje fortów no i oczywiście mapy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hauptmann Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Witaj, mapy twierdzy znajdziesz na Internecie. Wystarczy trochę poszperać..... Chociaż przy kopcu Kościuszki (jak z niego schodzisz, w stronę kawiarenki) była (a tego czy jest to Ci nie powiem (: ) na takich planszach "wystawka" dotycząca twierdzy. Opisane były tam wszystkie rodzaje fortów no i oczywiście mapy :) była i jest ;) byłem tam w pon ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiper Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Troche lokalizacji googlowych ;) https://mapy.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=110812419979922703137.000442ac220657d0ed6ec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now