Skocz do zawartości

fortyck
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cel 40 wyprawy KTK - wkrótce info - na maila - dla zainteresowanych

Data 40 wyprawy KTK - 24 marca 2013 r.

Miejsce zbiórki - wkrótce info - na maila - dla zainteresowanych

Godzina zbiórki - wkrótce info - na maila - dla zainteresowanych

Uwaga - wkrótce info - na maila - dla zainteresowanych

Kto chce mi towarzyszyć to proszę pisać (odpowiem i poinformuję o szczegółach 40 wyprawy KTK) na adres e-mail :arrow: admin@fortyck.pl

Jeśli ktoś chce mi towarzyszyć (i nie jest z tych co narzekają, że wszystko zwiedziliśmy wiele razy) to zapraszam, kontakt powyżej :)

Regulamin wypraw KRĄG TWIERDZY KRAKÓW

http://www.fortyck.pl/faq_ktk.htm

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

My się wiosennej zimy nie boimy - to hasło stworzył nasz moderator, bardzo dało to werwy :)

Od kilku godzin 40 wyprawa KTK przeszła do historii wypraw Krąg Twierdzy Kraków.

40 wyprawa KTK była udana a nawet bardzo udana :)

Tu są zdjęcia - zajawki nadchodzącej fotorelacji mojej jak i uczestników wyprawy (one mogą pojawić się nieco póżniej niż moja) :arrow: http://fortyck.blogs...ilka-zdjec.html

Bardzo dziękuję za towarzystwo uczestnikom co wzięli udział w 40 wyprawie KTK: Staszkowi, Krzysiowi i Wojtkowi :)

Nie sposób opisać wszystkiego - zresztą już dawno zaniechałem opisywania szczegółow wypraw, nadchodzące fotorelacje jak i video nieco mam nadzieję rozjaśnią sytuację i pokażą choćby fragment ducha 40 wyprawy KTK :)

Cześć. 40 wyprawę KTK mamy już za sobą.

Pragnę podziękować za spotkanie i oprowadzenie po kawernach Adamowi i Wojtkowi. Były to dla mnie miejsca dotąd nie znane. Trasa wyprawy była dla mnie bardzo ciekawa - dużo śniegu :) . Nawiązała się miła atmosfera. Wymieniliśmy się zdobytym doświadczeniem, własnymi odkryciami i informacjami o twierdzy. Zaplanowaliśmy w niedalekiej przyszłości wspólną wyprawę. Jak wiadomo zima nas jeszcze nie opuszcza, ale nas to nie zraziło i wstawiliśmy się na zbiórkę. Dzień był bardzo, ale to bardzo słoneczny. Kawerny Pychowice i Kostrze zdobyłem :) . Dezerter

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...