fortyck Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Cel 40 wyprawy KTK - wkrótce info - na maila - dla zainteresowanych Data 40 wyprawy KTK - 24 marca 2013 r. Miejsce zbiórki - wkrótce info - na maila - dla zainteresowanych Godzina zbiórki - wkrótce info - na maila - dla zainteresowanych Uwaga - wkrótce info - na maila - dla zainteresowanych Kto chce mi towarzyszyć to proszę pisać (odpowiem i poinformuję o szczegółach 40 wyprawy KTK) na adres e-mail admin@fortyck.pl Jeśli ktoś chce mi towarzyszyć (i nie jest z tych co narzekają, że wszystko zwiedziliśmy wiele razy) to zapraszam, kontakt powyżej :) Regulamin wypraw KRĄG TWIERDZY KRAKÓWhttp://www.fortyck.pl/faq_ktk.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubabrzesko Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Napisalem na kontak powyzej tydzien temu i czekam na wiadomosc z plecakiem na plecach i herbatą w termosie , a tu zadnej odpowiedzi nie ma........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libra Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 O ile dobrze wiem od admina, to wiadomości na maile wysłane będą w najbliższy weekend czyli w sobotę lub niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 My się wiosennej zimy nie boimy - to hasło stworzył nasz moderator, bardzo dało to werwy :) Od kilku godzin 40 wyprawa KTK przeszła do historii wypraw Krąg Twierdzy Kraków. 40 wyprawa KTK była udana a nawet bardzo udana :) Tu są zdjęcia - zajawki nadchodzącej fotorelacji mojej jak i uczestników wyprawy (one mogą pojawić się nieco póżniej niż moja) http://fortyck.blogs...ilka-zdjec.html Bardzo dziękuję za towarzystwo uczestnikom co wzięli udział w 40 wyprawie KTK: Staszkowi, Krzysiowi i Wojtkowi :) Nie sposób opisać wszystkiego - zresztą już dawno zaniechałem opisywania szczegółow wypraw, nadchodzące fotorelacje jak i video nieco mam nadzieję rozjaśnią sytuację i pokażą choćby fragment ducha 40 wyprawy KTK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Cześć. 40 wyprawę KTK mamy już za sobą.Pragnę podziękować za spotkanie i oprowadzenie po kawernach Adamowi i Wojtkowi. Były to dla mnie miejsca dotąd nie znane. Trasa wyprawy była dla mnie bardzo ciekawa - dużo śniegu :) . Nawiązała się miła atmosfera. Wymieniliśmy się zdobytym doświadczeniem, własnymi odkryciami i informacjami o twierdzy. Zaplanowaliśmy w niedalekiej przyszłości wspólną wyprawę. Jak wiadomo zima nas jeszcze nie opuszcza, ale nas to nie zraziło i wstawiliśmy się na zbiórkę. Dzień był bardzo, ale to bardzo słoneczny. Kawerny Pychowice i Kostrze zdobyłem :) . Dezerter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi