kamikadze Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Myślę że to raczej wypisują ludzie którzy nie bardzo wiedzą do czego spray służy. Do tego jeszcze dochodzi problem tej grupy społecznej która jak widać jest nieco opóźniona historycznie. :!:Byłem tam dzisiaj, i pomyślałem dlaczego tak piękny i duży obszar /80h/ nie został należycie wykorzystany? Jakie plany ma miasto związane z tym terenem, bo aż grzech go nie "posprzątać" i przyciągnąć ludzi z całymi rodzinami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atterdag Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Miasto? Znając UMK nie zrobią nic przez kilka lat, a następnie sprzedadzą developerom pod bloki... i obym nie wykrakał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodberry Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Odświeżam temat. Ostatnio docierają słuchy, że teren poobozowy ma być sprzątany http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/619109,beda-wielkie-porzadki-w-miejscu-obozu-plaszow-zdjecia,id,t.html?cookie=1 Zaiste ciekawe, co z tego wyjdzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi