kamikadze Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Myślę że to raczej wypisują ludzie którzy nie bardzo wiedzą do czego spray służy. Do tego jeszcze dochodzi problem tej grupy społecznej która jak widać jest nieco opóźniona historycznie. :!:Byłem tam dzisiaj, i pomyślałem dlaczego tak piękny i duży obszar /80h/ nie został należycie wykorzystany? Jakie plany ma miasto związane z tym terenem, bo aż grzech go nie "posprzątać" i przyciągnąć ludzi z całymi rodzinami. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atterdag Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Miasto? Znając UMK nie zrobią nic przez kilka lat, a następnie sprzedadzą developerom pod bloki... i obym nie wykrakał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodberry Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Odświeżam temat. Ostatnio docierają słuchy, że teren poobozowy ma być sprzątany http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/619109,beda-wielkie-porzadki-w-miejscu-obozu-plaszow-zdjecia,id,t.html?cookie=1 Zaiste ciekawe, co z tego wyjdzie :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now