Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Atterdag
Opublikowano
Przesłałem to szefowi... z racji tego, że jest to NGOs i organizacja pożytku publicznego... może coś wykombinuje takiego, że mi się odechce pracę zmieniać :)
  • 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bartuś, żeby opiekować się (legalnie) jakimś fortem to trzeba mieć duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pieniązków i plan jak. Opieka nad bunkrami, myślę, że właśnie z tego powodu - kasa. Mniejsze łatwiej wyremontować, utrzymać i coś dalej z tym robić.

Byłem na imprezach w schronach przeciwlotniczych i koło Zabierzowa zobaczyć bunkier. Super - polecam, warto zobaczyć,

Opublikowano
nooo RAWELIN sobie ładnie poodkrywał na linii Rudawy i Młynki - blisko 20 pozycji umocnionych
Opublikowano

Wracając do oryginalnego (pierwszego postu) pytania:

Ostatnimi czasy jestem ''bombardowany'' na maile i G-G w sprawie czy nie dałoby się wynająć jakiegoś fortu na imprezy...

Oczywiście wyjaśniłem tym osobom jak się sprawy mają.

Hehe, agencja towarzyska byłaby w sam raz w Forcie Rajsko (oczywiście w tej chwili żartem piszę) :mrgreen: a poważnie: jak wiadomo ''od zawsze'' obiekty forteczne są miejscem takich ''imprezek towarzyskich'', co tu daleko szukać wystarczy na wiosnę, w lecie czy nawet w tej porze roku iść do Fortu Kościuszko :lol: :P

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
wybor dla mnie oczywisty albo komercja która ocali forty albo stopniowo nic nie zostanie