Gość Atterdag Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Przesłałem to szefowi... z racji tego, że jest to NGOs i organizacja pożytku publicznego... może coś wykombinuje takiego, że mi się odechce pracę zmieniać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 czytałem że można zgłościc swój pomysł do urzędu miasta krakowa i jak się im spodoba to przeznaczaja ci na remont kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 może weźmiemy pod opiekę jakiś fort ( podobnie jak rawelin tylko on bunkry a my fort ) :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Bartuś, żeby opiekować się (legalnie) jakimś fortem to trzeba mieć duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pieniązków i plan jak. Opieka nad bunkrami, myślę, że właśnie z tego powodu - kasa. Mniejsze łatwiej wyremontować, utrzymać i coś dalej z tym robić.Byłem na imprezach w schronach przeciwlotniczych i koło Zabierzowa zobaczyć bunkier. Super - polecam, warto zobaczyć, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 aha , ale miałem taką cichą nadzieję ... (ale dzięki KRYDO :!: za odpowiedz ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgadzam się z tym co Krydo napisał o wzięciu fortu w opiekę. Bartek, zatem: zbierajmy pieniążki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 nooo RAWELIN sobie ładnie poodkrywał na linii Rudawy i Młynki - blisko 20 pozycji umocnionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 noto zabieramy :mrred: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Wracając do oryginalnego (pierwszego postu) pytania: Ostatnimi czasy jestem ''bombardowany'' na maile i G-G w sprawie czy nie dałoby się wynająć jakiegoś fortu na imprezy... Oczywiście wyjaśniłem tym osobom jak się sprawy mają. Hehe, agencja towarzyska byłaby w sam raz w Forcie Rajsko (oczywiście w tej chwili żartem piszę) :mrgreen: a poważnie: jak wiadomo ''od zawsze'' obiekty forteczne są miejscem takich ''imprezek towarzyskich'', co tu daleko szukać wystarczy na wiosnę, w lecie czy nawet w tej porze roku iść do Fortu Kościuszko :lol: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 możliwe 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nunus85 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 wybor dla mnie oczywisty albo komercja która ocali forty albo stopniowo nic nie zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi