Skocz do zawartości

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. 38 wyprawa KTK to:

• Fort Bibice
      0
    • Fort Lasówka
      0
    • Fort Bodzów (bez kawern)
      2
    • Kawerny bodzowskie i okoliczne (bez Fortu Bodzów)
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest podanych kilka propozycji, ta która zdobędzie najwięcej Waszych głosów wygrywa i tam pójdziemy.

Ogłoszenie wyniku, podam w marcu na tydzień przed datą 38 wyprawy KTK

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 26.01.2011 o 20:01, Grdalus napisał(a):

Ale kawerny bodzowskie i kosocickie to chyba nie na nogach tego samego dnia? :mryellow:

No, ale wpadka :D nie chodziło o kawerny kosocickie a te w Kostrzu :) poprawiłem.

Opublikowano

Eee, już 4 osoby , w tym ja, zagłosowały za tą opcją :D

Nie powiem , byłby to niezły maraton.

Podliczyłem tak na szybko od fortu prokocim, poprzez kosocice, rajsko, wróblowice, swoszowice, łapiankę, borek, skotniki, winnice, bodzów do dębnik jakieś 22 km :)

Nie rozumiem, tylko czemu bez fortu Bodzów jak on jest zaraz koło kawern, a jego zwiedzenie to w zasadzie 10 minut?

Nie żeby mi zależało bo fort ten nie jest specjalnie ciekawy.

Opublikowano
O, Bodzów jest bardzo ciekawy.... Nie ma drugiego obiektu, który przeszedł takie przekształcenia formy, i otrzymał taką formę finalną, nigdzie w świecie. Bardzo szkoda, że został wysadzony...
Opublikowano
Ja się zapisuje na kawerny :) dawno tam nie byliśmy ;) a z drugiej strony warto je zobaczyć gdy nie są bardzo zarośnięte :rolleyes:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

38 wyprawa KTK będzie najprawdopodobniej 20 lub 27 marca, szczegóły wkrótce w dziale KTK.

Ogłoszenie wyników ankiety podam w najbliższą niedzielę czyli 6 marca.

Opublikowano
Kawerny. Bodzów, Kostrze i... dodałbym Winnicę. I tak muszę tam zajrzeć w ramach sprawdzenia tego jak się wiosna ma na moich powierzchniach badawczych :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...