fortyck Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Forum się rozrasta i okazuje się, że jednak czegoś na nim brakuje; w tym przypadku tematu gdzie dołączający do nas nowi użytkownicy mogli by się przedstawić i zostać witani przez ''starych'', stąd taki temat http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif Jako, że dotychczas nowi (nie wszyscy) przedstawiali się po różnych tematach naszego forum: witam serdecznie wszystkich naszych użytkowników forum tudzież zainteresowanych zwiedzaniem fortyfikacji Twierdzy Kraków http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomasso Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam wszystkich! Z tej strony Tomek aka Thomasso. Jak zprofilu wynika facet, 32 lata (juz niedlugo;-), operujacy z okolic Fortu Prokocim :) choc zaniedlugo przenosze sie na Grzegorzki (i zastanawiam sie jaki fort tam - a biegly w tej dzieninie jeszcze nie jestem).Na strone trafilem calkiem przypadkowo. Poszukiwalem jakichs wakacyjnych grup wycieczkowych po okolicach Krakowa. Ludzi z ciekawymi zainteresowaniami.. no i trafilem i zwiedziony mysla przygod podczas wypraw organizowanych przez KTK zarejestrowalem sie na forum.Zatem najpewniej do zobaczenia!!! Thomasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość meffisto Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 z racji, że jestem świeżakiem na tym forum chciałabym przede wszystkim z Wszystkimi się przywitać :) Uwielbiam łazić po fortach i zaglądać w różne ich zakamarki. Uwieczniać je na fotografiach. i wogóle opuszczone mają dla mnie niesamowity klimat i atmosferę. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atterdag Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Po długiej rozłące witam ponownie. Pozdrowienia,Dag/Atterdag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frangern Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Witam !Wreszcie pojawiłem się na forum po bardzo długiej nieobecności, spowodowanej różnymi sprawami.Przepraszam i dziękuję za pozostawienie konta.Będę starał się dużo częściej pojawiać i udzielać się na forum.Pozdrawiam Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Frangern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fort nr 48 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Witam serdecznie w tym forum. Jestem Łukasz z okolic fortów Batowice, oraz Mistrzejowice. Mieszkam w Os. Oświecenia, gdzie był (jak to mawiali tutejsi) bunkier... sam go pamiętam, bo się po nim wspinałem. Nie był w dobrej kondycji i zniknął gdy rozpoczynali budowę bloku 33 i dyskontu Biedronka. Czy może ma ktoś informacje na temat tego co stało w moim osiedlu do około 1998/1999 roku ? (może ciut wcześniej był zrównany z ziemią). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Pamietam ten "bunkier". Tak naprawdę były to zbiorniki (paliwo?) należące kiedyś do infrastruktury lotniska Rakowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubabrzesko Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 [Witam.Jestem kuba z brzeska.czesto jak mam czas jezdze do krakowa i zwiedzam forty.mam nadzieje ze poznam tu wielu kolegow i kolezanek z ktorymi bede mogl zwiedzac krakowskie forty.puki co mam nadzieje ze uda mi sie bys w piatek przed 18 na forcie skala.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodberry Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam. Mam na imię Katarzyna, do Krakowa wyemigrowałam dwa lata temu. Bakcyla fortowego złapałam mniej więcej rok temu, kiedy wprowadziłam się do mieszkania w pobliżu Lasówki. Od pewnego czasu uprawiam szlajactwo z pożyczonym ;) aparatem i obfotografowuję co ciekawsze lokalizacje w Krakowie, w większości forty ;) Zarejestrowałam się, bo chciałabym znaleźć kogoś, komu chciałoby się ewentualnie poszlajać wspólnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam,Bardzo fajnie, że kobiety także interesują się fortami, witam na forum i w naszym gronie, już teraz zapraszam na wędrówki forteczne, szczegóły proszę śledzić na naszych stronach oraz odpowiednie działy http://forum.fortyck.pl/forum/61-krag-twierdzy-krakow-ktk/ Komu jak komu ale ja uwielbiam łazić (nawet setny raz do tych samych obiektów) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam. Jestem z Krakowa. Zarejestrowałem się ponieważ chciałem zapytać o kilka rzeczy. Interesują mnie Krakowskie forty, zapomniane miejsca , itd. same z siebie ponieważ na temat Historii mam nie wiele do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aska751 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Witam,moje imię to Joanna.Mieszkam poza Krakowem ale dołączyłam do forum bo interesuje się krakowskimi fortami oraz różnymi zabytkami Krakowa,opuszczonymi miejscami...a poza tym lubię je zwiedzać i fotografować je Edytowane 23 Listopada 2013 przez Aska751 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam,Tu Mateusz czyli Mati. Na stronę trafiłem szukając informacji o Twierdzy Kraków. Mam nadzieję że forum ułatwi mi poszukiwanie kompanów do wspólnych wycieczek po fortach. Mieszkam na Starym Podgórzu.Pozdrawiam.Mati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Mam na imię Andrzej i od dawna interesuję sie tematem Twierdzy Kraków. Od lat poszukiwałem mapy ze wszystkimi obiektami twierdzy ale bezskutecznie. Wiele linków do map na tym forum również jest dawno nieaktualnych. W związku z tym postanowiłem sam utworzyć taką mapę a logując się do tego forum mam nadzieję na pomoc i wsparcie kolegów w dokładnym zlokalizowaniu wielu obiektów, które są niezbyt dokładnie i precyzyjnie opisane w dostępnej literaturze oraz internetowych zasobach.Na swoim serwerze utworzyłem osobną stronę poświęconą Twierdzy Kraków, gdzie będę umieszczał dotychczas zdobyte materiały jak również kolejne zdobyte podczas wypraw rowerowych do wszystkich lokalizacji obiektów twierdzy. W dziale "Mapy" jest link do tworzonej przeze mnie mapy - "Mapa wszystkich obiektów", gdzie sukcesywnie dodaję lokalizacje obiektów.Link do strony internetowej: http://sq9jdo.com.pl/Twierdza_Krakow/Twierdza_Krakow.html Pozdrawiam wszystkich miłośników i pasjonatów odkrywania kolejnych obiektów Twierdzy Kraków Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frangern Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Kłaniam się wszystkim!Po długiej nieobecności, trwającej rok a może nawet dwa, ponownie zawitałem na forum. Mam nadzieję, że moje starania o aktywne działanie, czyli w miarę regularne pisanie postów, zostanie uwieńczone sukcesem i nie powtórzy się sytuacja zniknięcia na rok, dwa czy więcej.Pozdrawiam serdecznie współforumowiczów :mryellow: Edytowane 6 Maja 2014 przez Frangern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thomaspi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja choc na forum tym jestem od przeszlo 3 lat wiem ze nie bylo mnie widac poniewaz nie mialam swojego kompa i internetu ,teraz juz mam wiec jestem i prbuje sie tu aktywnie odnalesc dla mnie osobiscie ta informacja jest pomocna, choc jak widze trafilam na czas zawirowan co mi nie ulatwia sprawy no ale cz mam nadzieje ze bedzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libra Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja choc na forum tym jestem od przeszlo 3 lat wiem ze nie bylo mnie widac poniewaz nie mialam swojego kompa i internetu ,teraz juz mam wiec jestem i prbuje sie tu aktywnie odnalesc dla mnie osobiscie ta informacja jest pomocna, choc jak widze trafilam na czas zawirowan co mi nie ulatwia sprawy no ale cz mam nadzieje ze bedzie dobrze. Witam, Taki staż a taka słaba obecność. Informuję dla porządku, że Twoje konto zostało dawno temu usunięte, proszę o założenie nowego konta. I tym razem życzę większej aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi