fortyck Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Tak, to jest bardzo prawidłowa odpowiedż :) Uff... ile mnie ''kosztowało'' załatwianie tam wstępu w urzędzie wojewódzkim to sam pan Bóg wie... biurokracja niesamowita. Ok, zadam fotozagadkę najdalej w najbliższą sobotę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortyck Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Oto więc fotozagadka, który to fort? P.S. kuba, zadajesz swoje kolejne pytanie po tym. https://lh5.googleusercontent.com/-vp47DrDkNBs/T0TDJ_2VX7I/AAAAAAAAEW4/XDTskDciLvY/s576/konkurs20119.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 (edited) A co będzie, jak zgadnę? :mryellow: Odpowiedż admina: zadasz swoją kolejną fotozagadkę :) Edited April 11, 2011 by fortyck Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 OK :biggrin: Udzielam więc odpowiedzi, odczekawszy znów kawałek czasu (jak zwykle, a nawet więcej...) Fort Zesławice/Dłubnia (w austriackich archiwaliach występują, o zgrozo, obie nazwy), fosa lewego barku widziana od strony szyi, z poziomu glacis, z widokiem na lewoskrzydłową kaponierę rewersową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortyck Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 OK :) Poprawna odpowiedż, dajesz następną fotozagadkę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libra Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Hmm... Pora pomyśleć nad przywróceniem (wymienię poglądy z adminem) do życia tego bardzo ciekawego konkursu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libra Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Niestety, mam do przekazania taką wiadomość, jak ta, którą (w zależności od tematu/postu jest modyfikowana) zamykam tematy: Temat zamykam, bo jak widać nie potraficie się zorganizować nawet ''dla kilku zapaleńców'' ani na propozycje fortyck. Być może kiedyś będzie otwarty, ale to nie zależy ani ode mnie ani od admina, ale od was samych wykażcie się a nie piszcie puste tematy bez pokrycia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts